top of page

Hallo ik ben Gretha...

het gezicht achter B&B aan de Zuyderzee. Ik ben 53 jaar en geboren en getogen in Bunschoten Spakenburg. Al jaren gelukkig getrouwd met Steven en moeder van 2 zonen.  Ik houd van uitdagingen en heb een creatieve geest. 

Mijn grootste passies zijn koken, bakken en schilderen en gezellig met familie en vrienden uit eten gaan. 1 van mijn favoriete plekken is Cho&Co, waar ik regelmatig een bakkie koffie drink met mijn oudste zoon. Eigenlijk houd ik gewoon van gezelligheid.


Al jaren is het mijn grote wens om een eigen Bed en Breakfast te gaan beginnen. Mijn passie voor het bakken zou hierin goed van pas komen.

In 2020 kregen wij de mogelijkheid om het huis te kopen aan het Kanon, onze jongste zoon had de keuze gemaakt op zichzelf te gaan wonen en daar ontstond opeens de ruimte voor onze B&B.

Wij hebben voor deze ruimte het thema ''Spakenburg'' gekozen. Het is een prachtig en uniek dorp met diverse culturen, de klederdracht, de havens, het voetbal. Maar ook het gezellige Spuiplein niet te vergeten, Leuke winkels en goede horeca. Echt een prachtig dorp. Daarom een unieke plek voor een B&B.

Zie ik u snel ?

IMG_5591.jpg
bottom of page